Resultaat gericht

Oog voor de toekomst

Zorgenvrij op het internet


algemene voorwaarden

Wij beschouwen klanten en leveranciers als partners, waarmee wij een goede relatie opbouwen en onderhouden. Samen succesvol zijn! Daar moet je aan werken:

Klanten
Onze klanten /partners leveren wij de best mogelijke adviezen, producten en diensten. Daar nemen wij verantwoordelijkheid voor en doen waar nodig een extra stap. Daar tegenover verwachten wij tijdig de afgesproken vergoeding te ontvangen.

Alle formele details kunt u in de algemene leveringsvoorwaarden van digio applications lezen; De algemene leveringsvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de kamer van koophandel Brabant, vestiging Eindhoven en zijn van toepassing op alle diensten en contracten. 

Voor standaardsoftware gelden de aanvullende software licentie voorwaarden.

Leveranciers
Wij verwachten van onze partners / leveranciers hetzelfde als wijzelf onze klanten bieden: betrouwbare diensten en producten volgens afgesproken voorwaarden. Betalen doen wij binnen de gestelde termijn. 

Privacy
Wij respecteren de privacy van onze relaties en alle informatie die ons ter kennis in komt in het kader van onze relatie blijft onder ons. 

Wilt u meer informatie? Stuur ons een  of vul het formulier in op de contactpagina
Service 
> deze pagina als pdf bewaren
> log uit
> sitemap
> disclaimer
> algemene voorwaarden
Aanmelden nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van onze produkten en ontwikkelingen. Vul uw emailadres hieronder in. U ontvangt een emailbevestiging na aanmelding.
Neem contact op
Faramir 34 
5663 SH Geldrop
tel. +31 6 22545845
email:  
Digio applications BV   © 1997 - 2020