Resultaat gericht

Oog voor de toekomst

Zorgenvrij op het internet


Digio Applications

Digio applications ontwikkelt standaard softwareproducten en maatwerkoplossingen voor webapplicaties. Desgewenst voeren wij projecten uit om met onze produkten de bedrijfsvoering van onze klanten te verbeteren.

Missie
Organisaties te helpen effectief en efficient gebruik te maken van de mogelijkheden die ICT biedt.

Visie
Informatie- en communicatietechnologie is onmisbaar in moderne bedrijfsvoering. Techniek en toepassingen veranderen snel. Uitgangspunt blijft dat de technologie ten dienste staat van de organisatie en de aandacht op de "core business" blijft gericht. Wij leveren professionele softwareproducten en diensten, op basis van onze ruime ervaring in het raakvlak van technologie en bedrijfsvoering.

Verantwoord ondernemen
Binnen de mogelijkheden die we hebben doen wij ons best verantwoord te ondernemen.

Historie
Wij zijn als onafhankelijk bedrijf actief sinds 1997, met als constante faktor het leveren van kwalitatief goede oplossingen tegen een redelijke prijs. Digio applications richt zich op tevreden klanten, die zorgenvrij gebruik kunnen maken van hun geautomatiseerde systemen en zich daardoor volledig kunnen concentreren op hun klanten en bedrijfsvoering.
Service 
> deze pagina als pdf bewaren
> log uit
> sitemap
> disclaimer
> algemene voorwaarden
Aanmelden nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van onze produkten en ontwikkelingen. Vul uw emailadres hieronder in. U ontvangt een emailbevestiging na aanmelding.
Neem contact op
Faramir 34 
5663 SH Geldrop
tel. +31 6 22545845
email:  
Digio applications BV   © 1997 - 2020