Resultaat gericht

Oog voor de toekomst

Zorgenvrij op het internet


Wat is een Content Management Systeem?

Een content management systeem (CMS) stelt u in staat om de inhoud van uw website te wijzigen, zonder speciale kennis of hulpmiddelen. Eenvoudig, snel en veilig!

De inhoud (pagina's) van een CMS website wordt opgeslagen in een database. Wanneer een bezoeker van de website een pagina opvraagt of klikt op een menu, dan haalt de webserver (computer) de inhoud van de gevraagde pagina uit de database. Vervolgens zorgt het CMS voor de juiste opmaak en presenteert de gevraagde pagina via de webbrowser aan de bezoeker.

Het door digio applications aangeboden CMS systeem biedt de mogelijkheid om uw website aan te passen met een eenvoudige tekstverwerker. Simpel gezegd - als u een Word document kunt maken en surfen over het internet, dan kunt u zelf uw eigen website beheren.

Digio applications gebruikt Flexony als Content Management System. Flexony is een CMS met vele mogelijkheden, eenvoudig te gebruiken en zeer flexibel.

Service 
> deze pagina als pdf bewaren
> log uit
> sitemap
> disclaimer
> algemene voorwaarden
Aanmelden nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van onze produkten en ontwikkelingen. Vul uw emailadres hieronder in. U ontvangt een emailbevestiging na aanmelding.
Neem contact op
Faramir 34 
5663 SH Geldrop
tel. +31 6 22545845
email:  
Digio applications BV   © 1997 - 2020