Flexony CMS portaal- en websoftware

Flexony CMS is een modern en zeer gebruikersvriendelijk Content Management Systeem (CMS) voor websites en web gebaseerde toepassingen. Belangrijke kenmerken van Flexony CMS zijn:

eenvoudig in gebruik Er is geen technische kennis nodig om webcontent te plaatsen en te wijzigen, waar en wanneer dan ook.

modulaire opzet

Flexony CMS is in de basis versie zeer compleet en ook nog eens eenvoudig uit te breiden met extra standaardmodules of maatwerk, bijvoorbeeld voor koppeling met bedrijfssystemen.

uitgebreid palet standaard functies

Flexony CMS beschikt over veel standaardfuncties, zoals nieuws, evenementen, vacatures, nieuwsbrieven, e-marketing, FAQ, polls, bezoekanalyse, kennistesten, RSS feeds, pdf printen, enz.
beheersbaar gecontroleerd informatie publiceren via het Flexony CMS redactie systeem. Uitgebreide mogelijkheden om toegangsrechten in te stellen, zowel voor redacteuren als voor bezoekers.
zoekmachine vriendelijk Flexony CMS zorgt automatisch voor websites die gemakkelijk worden geïndexeerd door zoekmachines, zoals Google.
innovatief Flexony CMS maakt gebruik van nieuwe technologie en standaards. Het CMS is ontworpen en gebouwd met Microsoft .NET technologie en sluit daarmee naadloos aan op de meeste zakelijke ICT omgevingen.
snel te realiseren Met Flexony CMS is de implementatie van een website een kwestie van dagen in plaats van weken.
 
Uitgebreide informatie vindt u op de Flexony CMS website

Vraag naar de mogelijkheden voor uw eigen website met Flexony CMS 
Wilt u meer informatie? Stuur ons een  of vul het formulier in op de contactpagina

Service 
> deze pagina als pdf bewaren
> log uit
> sitemap
> disclaimer
> algemene voorwaarden
Aanmelden nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van onze produkten en ontwikkelingen. Vul uw emailadres hieronder in. U ontvangt een emailbevestiging na aanmelding.
Neem contact op
Faramir 34 
5663 SH Geldrop
tel. +31 6 22545845
email:  
Digio applications BV   © 1997 - 2020