Resultaat gericht

Oog voor de toekomst

Zorgenvrij op het internet


Werkwijze nieuwe websites

U wilt een nieuwe website?

Wij kunnen u helpen om op een gestructureerde manier de website te realiseren die u voor ogen staat. In 9 goed afgebakende stappen werken wij samen om van uw digitale onderneming een succesvol instrument te maken voor uw bedrijf.

Stap 1. Vaststellen doelgroepen en doelstellingen.
Wij bespreken met u op welke doelgroepen u zich wilt richten en welke doelen u wilt bereiken. 

Stap 2. Inventariseren van de eisen en wensen
Samen met u en uw medewerkers inventariseren wij vervolgens de specifieke eisen en wensen waar de website aan moet voldoen. Wij helpen u om prioriteiten te stellen en eisen en wensen te toetsen aan de eerder gestelde doelen.
In deze fase bepalen wij gezamenlijk de budgetruimte die gewenst en mogelijk is om de website te realiseren.

Stap 3a. Functioneel ontwerp
Wij maken een functioneel ontwerp, waarin alle elementen en functies worden opgenomen die nodig zijn om op de meest doelmatige wijze aan de eisen en wensen te voldoen.

Stap 3b. Schetsontwerp
Er wordt een (grafisch) schetsontwerp gemaakt dat past bij de gewenste uitstraling van de website voor de doelgroepen en dat de functionaliteit ondersteunt.

Stap 3c. Begroting
Wij bespreken de ontwerpen en geven een formele begroting voor het gehele realisatie traject. U weet precies waar u aan toe bent en na uw goedkeuring starten wij met de volgende fase.

Stap 4. Technisch ontwerp en bouw
Op basis van het goedgekeurde programma van wensen en eisen en ontwerp wordt de website gebouwd met behulp van ons eigen Web Content Management Systeem (WCMS) Flexony. Vanzelfsprekend voldoet de website aan alle technische eisen, ook op het gebied van vindbaarheid door zoekmachines (SEO).
Tijdens de bouw wordt enige voorbeeld content in de website geplaatst en testen wij de volledige functionaliteit.

Stap 5. Testen door opdrachtgever (redactie en gebruikersteam)
In deze fase heeft u gelegenheid om de website gedegen te testen op alle wensen en eisen. Wij begrijpen dat er zich in alle fasen van het project  nieuwe inzichten en wensen kunnen ontstaan. Daar houden wij bij het opstellen van een planning en tijdens de realisatiefase rekening mee. Wij gaan soepel om met wijzigingen tijdens de bouwfase.
Gedurende de testfase komt alles samen en kunnen eventueel de puntjes op de i worden gezet. Na goedkeuring wordt de website beschikbaar gesteld om van inhoud te worden voorzien.

Stap 6. Oplevering en vullen met content
Na oplevering kunt u zelf aan de slag met het plaatsen van teksten, afbeeldingen en gegevens. Indien gewenst kunnen wij ondersteunen bij het schrijven van teksten en het verzamelen van beeldmateriaal. De kwaliteit van de content bepaalt in belangrijke mate of uw website goed vindbaar is en een succes zal worden.

Stap 8. De website gaat live!
De website wordt open gesteld voor de gebruikers / doelgroepen. Indien gewenst, een nieuwe website is vaak een goed PR moment, kunnen wij ondersteunen met het opzetten van publicitaire acties om de website extra bekendheid en aandacht te geven bij de doelgroepen.

Stap 9. Beheren van de website
Misschien wel de belangrijkste fase. De website moet zijn werk voor u doen, maar daarvoor is het goed beheren en onderhouden van met name de content van groot belang. Digio applications blijft u ondersteunen, tijdens de gehele levenscyclus van de website. Samen met u bepalen wij welke taken u voor uw rekening neemt en op welke wijze wij daarbij kunnen helpen.


Wilt u meer informatie? Stuur ons een  of vul het formulier in op de contactpagina
Service 
> deze pagina als pdf bewaren
> log uit
> sitemap
> disclaimer
> algemene voorwaarden
Aanmelden nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van onze produkten en ontwikkelingen. Vul uw emailadres hieronder in. U ontvangt een emailbevestiging na aanmelding.
Neem contact op
Faramir 34 
5663 SH Geldrop
tel. +31 6 22545845
email:  
Digio applications BV   © 1997 - 2020