Resultaat gericht

Oog voor de toekomst

Zorgenvrij op het internet


MailFlex

MailFlex helpt u om zelf op eenvoudige wijze mailings samen te stellen. Dat kunnen nieuwsbrieven zijn, maar ook mededelingen, enquetes, tevredenheidsonderzoeken en meer. U heeft daarbij geen technische kennis nodig. Vul uw mailing met de inhoud die u wilt, selecteer de mailinglijst en druk op de knop "verzenden". Dat is alles. En het mooiste is dat u niets hoeft te installeren en vanaf iedere werkplek met Mailflex kunt werken.

Uitgebreide mogelijkheden
Via Mailflex kunt u ook uw mailings agenderen, alle beeldmateriaal en bijlagen beheren en het resultaat van uw mailing analyseren. Natuurlijk kunt u uw bestaande adresbestanden importeren, beschikt u over aan- en afmeldpagina's per doelgroep, kunt u een onbeperkt aantal e-mail sjablonen in iedere gewenste stijl maken, heeft u keuze voor opt-in of dubbel opt-in, tell-a-friend optie, een ingebouwde mini-website voor archivering van nieuwsbrieven, die gemakkelijk te integreren is in uw website.

Schaalbaar
Of u nu MKB-er bent en per maand een paar honderd aanbiedingen aan uw klanten verstuurt of een multi-national die per keer 1 miljoen nieuwsbrieven de deur uit doet.

Zorgenvrij mailen
Digio helpt u op weg bij uw eerste mailing en begeleidt u zolang dat nodig en gewenst is. Mailflex beschikt over een ingebouwd helpsysteem en ook de helpdesk van digio applications staat voor u klaar. 

Meer weten?
Kijk dan op de uitgebreide productbeschrijving of neem contact met ons op voor een demo en een testaccount.
 

Wilt u meer informatie? Stuur ons een  of vul het formulier in op de contactpagina

Service 
> deze pagina als pdf bewaren
> log uit
> sitemap
> disclaimer
> algemene voorwaarden
Aanmelden nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van onze produkten en ontwikkelingen. Vul uw emailadres hieronder in. U ontvangt een emailbevestiging na aanmelding.
Neem contact op
Faramir 34 
5663 SH Geldrop
tel. +31 6 22545845
email:  
Digio applications BV   © 1997 - 2020