introductie Flexony CMS web contentmanagement

Met Flexony CMS kunt u op een eenvoudige manier uw website, intranet of extranet beheren en up-to-date houden. Flexony is zeer geavanceerd en uitgebreid, maar maakt het mogelijk om zonder technische kennis uw website zelf te beheren en aan te passen. Flexony CMS is modulair opgezet en is zelfs in de basis versie zeer compleet.

Beheren content
Met Flexony CMS is het mogelijk verschillende soorten pagina's met content te beheren. U kunt pagina's aan uw website toevoegen en bestaande pagina's wijzigen of verwijderen. Een webpagina kan ondermeer bestaan uit:

  • Informatie pagina's
  • Nieuwsberichten
  • Agenda/Kalender
  • Flash animaties 
  • Fotogalerieën
  • Video's

Modules
Flexony CMS biedt veel standaard modules voor veel gebruikte functies, zoals nieuws, evenementen, vacatures, polls, fotoalbums, quiz / enquetes, banners, weblog, info, FAQ's, etcetera.

Editor
Met de WYSIWYG (What You See Is What You Get) editor van Flexony CMS kunnen verschillende soorten content worden opgemaakt. Deze editor werkt op soortgelijke wijze als bijvoorbeeld Microsoft Word. In de tekst kunnen onder andere links naar andere pagina's of bestanden worden gelegd en plaatjes, flashobjecten en tabellen worden ingevoegd.

Bestanden
Flexony CMS bevat een speciale module voor het beheren van alle mogelijke (media)bestanden. Alle bestanden die worden opgeslagen, zoals afbeeldingen of documenten, kunnen met Flexony CMS eenvoudig aan pagina's worden gekoppeld of weergegeven. Zip-bestanden kunnen automatisch op de server worden uitgepakt. Hierdoor is het mogelijk om eenvoudig meerdere bestanden met één handeling toe te voegen aan de website. 

Formulieren
Met dit Flexony CMS module kunnen formulieren zelf worden samengesteld. Een formulier kan bestaan uit zowel open vragen als meerkeuze vragen. Het is met deze module zelfs mogelijk hele enquêtes op maat te maken. Resultaten van de formulieren kunnen worden verstuurd naar een e-mailadres en/of worden opgeslagen in de database voor verdere bewerking of archivering. 

Nieuwsbrieven
E-mailadressen die worden toegevoegd of verzameld via de website kunnen worden gebruikt in de Flexony CMS E-marketing module. E-mailadressen kunnen ook geïmporteerd worden vanuit Outlook of andere e-mailclients. Door middel van de Flexony E-marketing module kan snel en eenvoudig een mooi opgemaakte nieuwsbrief worden verstuurd naar een bepaalde doelgroep.  

Archief functie
Alle pagina's en objecten op een Flexony CMS website kunnen inactief worden gemaakt. Dit houdt in dat de informatie nog wel bestaat, maar niet op de website wordt weergegeven. Dit kan makkelijk zijn voor informatie die af en toe getoond wordt of die nog niet getoond mag worden. Verwijderde of gewijzigde pagina's worden gedurende 6 maanden bewaard en kunnen eenvoudig worden teruggezet.

Gebruikersbeheer
Flexony CMS werkt met rollen en personen. In een rol worden rechten vastgelegd en aan een persoon kunnen een of meerdere rollen worden gekoppeld. Hierdoor kan desgewenst in detail worden vastgelegd wie wat mag.

Beheer van meerdere websites
Met Flexony CMS kunnen een onbeperkt aantal websites worden beheerd (bijvoorbeeld een corporate website, actiewebsite, intranet en extranet). Flexony websites kunnen worden gekoppeld, zodat gemeenschappelijke informatie slechts eenmaal behoeft te worden vastgelegd en beheerd.

Statistieken
In Flexony CMS heeft u direct inzicht in de bezoekers statistieken van uw website en de wijze waarop de diverse pagina's binnen de website bezocht worden.

Sitemap
De sitemap module stelt u in staat om op eenvoudige wijze de structuur van uw website te presenteren aan uw bezoekers. Deze structuur wordt opgebouwd op basis van de content die met Flexony CMS wordt toegevoegd aan de website. 

Zoekmachines
Flexony is zoekmachine vriendelijk. Uw gehele website wordt door de bekende zoekmachines geindexeerd. SEO (Search Engine Optimization) wordt volledig ondersteund en een stuk eenvoudiger met Flexony CMS.

Flexibel
Indien uw bedrijf of organisatie speciale wensen en behoeften heeft ten aanzien van een content management systeem, is het mogelijk om Flexony CMS met op maat gemaakte modules uit te breiden.

Meer informatie
Kijk ook op de Flexony CMS website of neem voor meer informatie of een vrijblijvende demonstratie contact met ons op.
Wilt u meer informatie? Stuur ons een  of vul het formulier in op de contactpagina

Service 
> deze pagina als pdf bewaren
> log uit
> sitemap
> disclaimer
> algemene voorwaarden
Aanmelden nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van onze produkten en ontwikkelingen. Vul uw emailadres hieronder in. U ontvangt een emailbevestiging na aanmelding.
Neem contact op
Faramir 34 
5663 SH Geldrop
tel. +31 6 22545845
email:  
Digio applications BV   © 1997 - 2020