Resultaat gericht

Oog voor de toekomst

Zorgenvrij op het internet


Email weblog

Informatie, tips & tricks over e-mail, in het bijzonder het Smartermail systeem

Smartermail update naar versie 12.1
Met ingang van 29 april 2014 is het Smartermail systeem versie 12.1 geinstalleerd.
Er zijn in deze versie een aantal belangrijke nieuwe functies beschikbaar en een groot aantal verbeteringen.

De belangrijkste nieuwe functies voor e-mail gebruikers zijn:

Verbeterde tekstbewerker

De nieuwe tekstbewerker maakt het eenvoudiger de look-and-feel van e-mailberichten aan te passen. De tekstbewerker is een stuk efficienter geworden, waardoor het ontvangen en verzenden van opgemaakte e-mails sneller is geworden. Bovendien kan deze nu ook voor veel andere taken binnen smartermail worden ingezet. 

Het is nu ook gemakkelijker voor een website ontwerper een aangepast e-malontwerp te implementeren.  De tekstbewerker wordt nu ook ingezet voor het aanmaken van noptities en taken binnen Smartremail, zodat allerlei elementen, zoals adressen kunnen worden geformatteerd, belangrijke punten markeren, zoals links naar websites, adressen en dergelijke.

Het werken met taken en notities wordt daardoor plezieriger en overzichtelijker.

Maak gebruik van Google Drive

Met Smartermail is het eenvoudig om grote bestanden uit te wisselen en te delen via SmarterMail’s File Storage, zonder zorgen over de maximum bestandsgrootte voor bijlagen bij een e-mail. Ook de omvang van de bestanden in de inbox wordt drastisch gereduceerd.
Met SmarterMail 12.x wordt het nu mogelijk je Google Drive abonnement te koppelen aan je Smartermail abonnement. Hierdoor heb je de keuze om grote bestanden via de bestandsopslag in Smartermail of via je Google Drive account. Je hoeft zelfs de permissies voor Googl Drive bestanden niet aan te passen; iedereen die toegang heeft tot het gekoppelde bestand kan het eenvoudig openene, bekijken of er mee aan de slag gaan. 

 

Archief
April 2014 (1)
Service 
> deze pagina als pdf bewaren
> log uit
> sitemap
> disclaimer
> algemene voorwaarden
Aanmelden nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van onze produkten en ontwikkelingen. Vul uw emailadres hieronder in. U ontvangt een emailbevestiging na aanmelding.
Neem contact op
Faramir 34 
5663 SH Geldrop
tel. +31 6 22545845
email:  
Digio applications BV   © 1997 - 2020