Resultaat gericht

Oog voor de toekomst

Zorgenvrij op het internet


Flexony 6.5 (deel 3)
In dit vervolg artikel komen weer enkele functies in Flexony versie 6.50 aan bod.

Categorie in het Info module heeft nu eigen velden.
Deze uitbreiding biedt veel extra mogelijkheden om inforecords te tonen.
Inforecords (een soort stamkaart met gegevens van iets of iemand) kunnen gegroepeerd en gekoppeld worden via categoriën.  Vanaf versie 6.50 is het mogelijk om per categorie extra velden te definiëren die voor elk gekoppeld inforecord eigen gegevens kunnen bevatten.
Bij het tonen van een Inforecord kunnen nu per gekoppelde categorie deze extra gegevens worden getoond.

Een voorbeeld kan dit wat verduidelijken. Stel: je hebt de persoonsgegevens van al je medewerkers in een inforecord geplaatst. Vervolgens heb je alle afdelingen, projecten en functies binnen de organisatie als categorie vastgelegd en vervolgens iedere medewerker gekoppeld aan een afdeling, een functie en alle projecten waar hij/zij deel van uitmaakt. Je kunt voor al deze koppelingen vastleggen welke rol de persoon speelt, vanaf wanneer, een lokatie enzovoort.

In een medewerker overzicht kun je nu per medewerker al deze details netjes gegroepeerd tonen. Als iemand deel uitmaakt van meerdere projectgroepen kunnen bij deze persoon niet alleen persoonlijke informatie, maar ook de afdeling en functie plus alle projecten getoond, met per project de rol, startdatum en lokatie voor dat project.

Omgekeerd kan een overzicht van alle projecten worden getoond met per project alle projectdeelnemers met hun persoonlijke gegevens plus hun rol binnen het project.

Zo zijn er nog veel meer mogelijkheden om gegevens binnen het Info module vast te leggen en weer inzichtelijk te maken. Flexibel en zonder speciale kennis!

Verwijderde pagina's verwijderen.
Een vergissing is snel gemaakt en daarom bevat Flexony een aantal hulpmiddelen om vergissingen of fouten te herstellen. Sinds jaar en dag kun je webpagina's verwijderen, terwijl Flexony deze pagina's nog maximaal 6 maanden veilig bewaart. Als je zo'n "verwijderde" pagina toch weer nodig hebt of nog even wilt raadplegen kan de webmaster of systeembeheerder hem weer terughalen.
Soms is zo'n lange periode niet nodig of groeit de lijst met verwijderde pagina's zo sterk dat het onoverzichtelijk wordt. Het handmatig stuk voor stuk verwijderen of aanvinken om te worden verwijderd kan dan veel tijd kosten. Daarom is er nu de mogelijkheid om in een klap alle "verwijderde" pagina's daadwerkelijk te "versnipperen".
Let echter wel op want: weg is nu echt weg!

Archief
Juni 2018 (1)
December 2016 (1)
Maart 2016 (1)
December 2014 (1)
Juni 2013 (3)
April 2013 (1)
December 2012 (1)
September 2012 (1)
Februari 2012 (3)
December 2011 (1)
November 2011 (3)
September 2011 (3)
Augustus 2011 (2)
Juli 2011 (2)
Maart 2011 (2)
Februari 2011 (1)
December 2010 (1)
Juli 2010 (1)
Februari 2010 (1)

Wilt u meer informatie? Stuur ons een  of vul het formulier in op de contactpagina
Service 
> deze pagina als pdf bewaren
> log uit
> sitemap
> disclaimer
> algemene voorwaarden
Aanmelden nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van onze produkten en ontwikkelingen. Vul uw emailadres hieronder in. U ontvangt een emailbevestiging na aanmelding.
Neem contact op
Faramir 34 
5663 SH Geldrop
tel. +31 6 22545845
email:  
Digio applications BV   © 1997 - 2019